G Dent

Д-р Цветан Гергов

ГЕРГОВ ДЕНТ – G Dent е създаден от Д-р Цветан Гергов, който 12г. е работил за друга дентална практика. Той завършва своето образование през 2011г. В ФДМ-София, като през 2013г. добива втора магистърска степен по Здравен мениджмънт. През години придобива и участва в престижни курсове за усъвършенстване в различни специалности- Ендодонтия, Ортопедия и Естетични възстановявания. От 2018 г. е с Университетски Сертификат от ФДМ- Варна за поставяне на дентални имплантати и имплантологични възстановявания. Дълги години работи микроскопска ендодонтия и се развива в тази сфера, за да може да разрешава сложни случаи с криви коренови канали, отстраняването на дефекти, грешки и сепарирани инструменти в коренови канали. За това смятаме , че тези сфери на денталното здраве сме най-подготвени и даваме гаранции, за успешни лечения и възстановявания. Клиниката разполага с най- високо ниво на оборудване и най- новите апарати за вашето безболезнено и безопасно лечение. Ние обичаме високите технологии и в бъдеще ще се стараем да поддържаме и развиваме тези наши цели.

dr-gergov

ГЕРГОВ ДЕНТ – G Dent ви предлага индивидуални планове за цялостни лечения и рехабилитация на цялото съзъбие. От ендодонтските лечения и изгражданията, пломбиранията до поставянето на короните, мостовете или имплантирането (  при необходимост), за  всяко извършено лечение ние даваме гаранция за успех и заставаме зад него.

За нас сте важни вие, затова имаме личен подход и предложения към всеки един от вас. За ваше удобство разполагаме с екип от най-добрите специалисти в областта на:

Оралната Хирургия ( дипломиран специалист орален хирург), който ще извърши процедурите, от които имате нужда: екстракции на ретенирани и полуретенирани мъдреци, кисти и др.

Ортодонт- лечение с брекети, апаратчета, алайнери.

Не  се колебайте да ни попитате за всичко, което ви интересува.

Снимки от кабинета

Кабинетът разполага със собствени паркоместа

ПАРКОМЕСТА 43 и 44